"Към Мене погледнете     
и спасени бъдете..."

Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

[Опитности]

Изкупена, изцелена и изпълнена с радост
Сунг Я Кох

Живея в Южна Корея. Израснах с вяра в Бога, но Исус не бе мой спасител. Омъжих се за християнин, но не знаех как да имам близка връзка с Христос. Молех се Бог да ми се открие и да ми покаже, че контролира живота ми.

Двамата със съпруга ми посещавахме различни църкви, надявайки се да разберем как да общуваме с Бога. Молехме се часове наред с надеждата, че това ще ни доведе до по-близка връзка с Него, без да можем да постигнем каквато и да е духовна промяна. Накрая спряхме да ходим на църква, но не престанахме да търсим.

Преместихме се в родния край на съпруга ми и там заживяхме с неговите родители. Те все още се покланяха на духовете на починалите и това ми причиняваше силна болка. Не след дълго се разболях. Въпреки провежданото лечение състоянието ми се влошаваше. Съпругът ми настоя, че трябва да имам вяра и аз започнах да умолявам Бога да ме излекува.

Тогава научих за програмата за възстановяване на здравето, наречена NEWSTART, която се провеждаше в близката църква. Отидох там с надеждата, че ще получа помощ. Програмата бе като балсам за тялото и душата ми. Преминах на по-естествена храна и това облекчи страданията ми.

Ежедневните минути за посвещение по време на програмата хранеха душата ми и аз поисках от водещия да се запиша за библейските уроци. Открих отговори на голям брой библейски въпроси, които ме бяха смущавали през годините. Съпругът ми искаше да изчакам с посещенията в адвентната църква, докато и той е в състояние да ме придружи, но голямата му заетост му пречеше да посещава библейските часове и аз тръгнах сама.

Знаех, че съм открила това, което търсех и реших да се кръстя. Давах касети, книги и брошури, докато накрая съпругът ми се съгласи да тръгне на църква с мене. Въпреки опитите на Сатана да отклони вниманието му от истината, той също се присъедини към църквата.

Молех се за порасналите си деца и едно след друго те отвориха сърцата си за Божията вест. Някои се кръстиха, а други все още се подготвят. Брат ми също откри тази прекрасна истина. Майка ми остаряваше и ставаше все по-слаба. Каза ми, че няма мир в душата си, а й остава още малко време. Благодарна съм на Бога, че Му предаде сърцето си и пожела да бъде кръстена два месеца преди смъртта си. Свекърва ми също се отвърна от поклонението на духовете и предаде живота си на Исус.

Бог ни разкри истината и ние искаме да я споделяме с околните. Моля ви, молете се за нас и за членовете на семейството ни, които все още не са предали сърцето си Бога.


* Сунг Я Kох живее в Куангджу, Южна Корея

Свързан урок >>