"Към Мене погледнете     
и спасени бъдете..."

Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

Отзиви

Здравейте!

Наскоро научих за sdabg.net и останах много очарован от него. Поздравявам целия екип с невероятната работа, която вършат и мога да им пожелая повече сили и усърдие в това начинание. Сигурен съм, че не съм единсвения изненадан от сайта, който има за всекиго по нещо.

Малин


Здравейте!

Искам да ви поздравя за информацията, уроците и книгите, които сте качали в Адвентната мрежа. Много са полезни и е много удобно да се ползват, особено разглеждането на урока за седмицата. Бог да ви благославя да имате успех в това, което сте започнали!

Бранимира


Здравейте!

Аз съм А. М. от с. Коларово, Петричко. От 8 години съм повярвал в Бог и знам, че живота ми е сигурен, знам със сигурност, че ако днес си отида от този свят, ще бъда при моя Бог. Благодаря на Бог, че е дал хора, които да направят този сайт SDABG.NET. Много насърчаващи материали има. Аз ходя на работа всеки ден и се връщам в къщи след 21 часа. Преди да тръгна оставям компютъра да сваля материал от сайта и като се прибера е готов за гледане или слушане. Много е удобно, тъй като и събота и неделя работим. Това е като божи дар. Бог пак има грижата да ме насърчава и да общува с мен.
Чао! Бог да ви благослови за прослава на Неговото име от сега и во веки, амин!


Здравейте!

С голяма радост попаднах на този сайт, за който до сега не знаех. Живея в USA, Chicago, IL. Казвам се А. С. и съм член на църква Запад в Пловдив. Тука има много адвентни църкви с много стойностни хора, но аз все още имам езиков проблем и ми липсват проповедите на български. Добре е, че сте публикували няколко на Карев, не спирайте да го правите, ни е имигрантите имаме нужда от тази духовна храна.
Аз ползвам неограничен Internet през смартфона си и ще се радвам да получавам стих за деня на e-mail и да го чета, защото и това е част от духовната подкрепа.
И накрая да си измолим от Бог българска църква в Чикаго, защото и добре да живеем, без наша църква сякаш не живеем.

Бъдете здрави и уповаващи се!


Здравейте Боби и Елена,

Поздрав от далечна Канада - Торонто. Пише ви Н. А. от София. Много благодаря на Бога и на вас за хубавата страница на ЦАСД, където дори и толкова далеч разбирам какво става из България. А най-вече не можах да си взема урок на тръгване и толкова се зарадвах като видях, че мога да го чета и от тук.
Желая ви Божиите благословения!

С поздрав Н.


Здравейте мило семейство,

Пише ви Х. М. от Варна, понастоящем в Calgary, Canada.
Не можете да си представите какво е да си на другия край на земята и да четеш вести от България относно църквата.
Най-радостни сме за възможността да четем книги на български, поради невъзможността да се пренесат много такива. Също така и в. Християнска мисъл online е много добра идея и ни помага да сме в течение на живота в България.
Не можем да изброим всичко, но ви благодарим за работата, която правите, тя помага на много хора.
Бог да ви благослови!

Далечни канадски поздрави от сем. М


Здравейте,

Вашият сайт наистина ме впечатлява все повече и повече. Изобилната информация, възможностите за download, безплатните курсове, книги, новини, всичко това е много интересно. С изключително удоволствие следя новостите и си свалям интересни неща.

Чао от мен и успех във всичките ви дела.
Боряна