"Към Мене погледнете     
и спасени бъдете..."

Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

"It is Written" (Писано е) е дълбоко духовно служение за разпространение на Евангелието по света. Има за цел да отрази живота на Христос по четири начина - чрез седмичната телевизията, в интернет, евангелизаторско служене в световен мащаб, християнски живот и вяра за споделяне на ресурси.
Сайтът Adventist Mission дава информация за мисията на адвентната църквата по света. Работата на мисионерите в различните краища на земята. Евангелизирането на трудните региони и мисионските проекти. Предоставена е и възможност за участие на доброволци, а също така и възможност за финансова подкрепа на различните мисии.
Geoscience Research Institute Inegrating Science and Faith е сайта на Гео-научния изследователски институт към Генералната конференция на Църквата на адвентистите от седмия ден. В него може да намерите новини с новите открития в областта на геологията и произхода на живота на земята. Трудовете на известни учени в тази област ще ви предложат своите невероятни открития, които потвърждават записаното в Библията за произхода на Земята и живота на нея. Предоставена е информация на четири езика - английски, испански, френски и португалски.
SDAnet е обществена организация, ръководена от членове на Църквата на адвентистите от седмия ден. Тя дава възможност за информация и диалог по въпросите на ученията и начина на живот на членовете на адвентната църква. SDAnet предоставя услуги чрез електронно разпространяване на новини и информация за Църквата на адвентистите и нейните членове. Тя предлага и дава възможност и на други да организарат дискусионни форуми, които помагат за открита размяна на мнения относно важни теми, представляващи интерес за Църквата на адвентистите и нейните членове. Целта е да се постигне по-добро разбиране и единство чрез диалог.
Three Angels Global Networking Организация с идеална цел за обществена полза
TAGnet е английското съкращение на "Three Angels Global Networking" (Глобална мрежа на трите ангела) - организация, която се ръководи от група адвентисти от седмия ден, желаещи да използват компютърната технология за полза на обществото. TAGnet e член на Адвентната организация на миряните (ASI).
"Целта ни е не да функционираме като издателство, а по-скоро да предоставяме възможности на адвентните църкви, училища, организации и служби, които желаят да присъстват в Световната мрежа. Ние наблягаме на развитието на цялата личност: физика, ум, емоции и духовност."
Дейностите на TAGnet: WEB хостинг, WEB дизайн, Mail хостинг, хостинг и регистрация на домейн имена, форуми, чат, Mailing списъци.
Ellen G. White Estate Official Website Официален сайт на настоятелството на книгите на Елън Г. Уайт
Настоятелството на книгите на Елън Уайт е организация, създадена по волята и завета на Елън Уайт, за да пази нейните писания, да ръководи нейната собственост, "като върши делови дейности с нея" и "осигурява отпечтаването на нови преводи", както и "издаване на компилации от моите ръкописи".
Туристическа база „Чаирски езера” е собственост на ЦАСД в България. Разположена е в непосредствена близост до защитената местност Чаирски езера – район, известен с естествено образували се свлачищни езера, ливади и вековни смърчови гори. Намира се на 1400 м.н.в. в чудната природа на Западните Родопи, в близост до село Триград оградена от пъстри ливади, езера и необятни иглолистни гори. Едно от най-чистите места в България. Прекрасно място за пешеходен туризъм, част от маркирания туристически маршрут х. „Студенец” – х. „Смолянски езера” – х. „Перелик” – х. „Ледницата” – с. Мугла - туристическа база „Чаирски езера” – х. „Триградски скали”.
Мястото е отправна точка за посещение на редица природни забележителности, като пещерите Дяволското гърло, Ягодинската пещера, Ледницата, Триградското и Чаирското ждрела, местността Пияната гора, резерват Шабаница.
Базата предлага отлични условия за алтернативен и екотуризъм, пешеходни маршрути и екстремни занимания. Районът предлага добри възможности за почивка на всички любители на туризма и красивата природа.
Подробна информация за Туристическата база може да получите на www.chairi.com.
Created by ULimited®