"Към Мене погледнете     
и спасени бъдете..."

Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

::: Радио
 • AWR - България Гласът на надеждата
  Световното адвентно радио (Adventist World Radio – AWR) е християнско радио, което излъчва програми на повече от 70 езика в цял свят. Българската секция на AWR съществува от 1995 година.

 • Радио 3:16 е медиен продукт на AWR България.
  Радио 3:16 говори за важните неща от живота – семейство, вяра, приятелство, общество и история, разум и чувства. ТОЧНО КАЗАНО!

 • Радио Светлина е християнско оналйн радио, създадено през 2008 г. като независима медиа, специализирана в областта на християнството. Началото е поставено от семейството на Божидар Маринов емигранти от България в Канада.
  На 1 Март се излъчва първото предаване по Интернет.
  Езикът на предаванията в началото е само български. Сферата, в която се разглеждат различни теми и въпроси, е Библията. Засягани в предаванията са многобройни аспекти, някои от които културни, исторически, религиозни, здравни, психологически, отнасящи се до личността и характера, семейни и други.

 • Adventist World Radio е институция на Генералната конференция на Църквата на адвентистите от седмия ден, създадена да разнася вечното евангелие по целия свят в хармония с духовните принципи. AWR изпълнява своята мисия с помощта на собствена и/или наета техника.

 • 3ABN: Three Angels Broadcasting Network; Най-големият 24-часов християнски сателитен излъчвател
  Радио 3ABN може да се слуша в интернет по 24 часа в денонощието.
  3ABN е уникално по формат радио, в което има разговори, информация, музика и духовни теми. Програмата е предназначена за достигане до сърцата и живота на слушателите, като разглежда ежедневните им проблеми и най-големите им нужди. Радиото е напълно безплатно.