Към Мене погледнете   
и спасени бъдете...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 

 Адвентната българска мреж@

Християнски портал на Църквата на адвентистите от седмия ден


  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Новини - архив
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Телевизия
      Видеотека
      Радио
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
      Събития
      Магазин
     Детски кът
     Разкази
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

::: Телевизия

Християнската адвентна online телевизия www.sdabg.tv стартира на 10 март 2007 г. С нейна помощ можете да участвате дистанционно в духовни семинари, богослужения, здравни форуми и различни други събития на живо, както и да се възползвате от архивните й материали.
Adventist Television Network е официалната 24 часова сателитна телевизионна програма на световната Църква на адвентистите от седия ден. Като сателитен глас на адвентната църква, ATN излъчва множество международни програми по целия свят на няколко езика. Програмите включват евангелизационни поредици, църковни организационни срещи, проповеди, съботно училище, седмични църковни новини, здраве, образование, семеен живот, църковни събития.
В действие е новата адвентна 24 часова програма Hope Channel International.
Параметри (за Европа):
Satellite: Hotbird-6 (13º East)
Freq: 12.577 GHz
Pol: Horizontal
Symbol Rate: 27.500
FEC: 3/4
NID: 1
PAL3ABN: Three Angels Broadcasting Network; Най-големият 24-часов християнски сателитен излъчвател

Three Angels Broadcasting Network (преведено буквално - "Телевизионна мрежа Трите ангела") е 24 часова телевизионна мрежа, чиято цел е да представя програми, които да възстановяват разбитите от живота хора. 3ABN представя програми за възстановяване на семейството, за наркотична и алкохолна рехабилитация, готварски и здравни програми, програми за отслабване и спиране на пушенето, за възпитанието на децата, за семейството, за градинарството, естествени домашни лечения и лекарства, евангелски музикални програми, както и вдъхновителни теми за деца и възрастни от Библията.
The Voice of Prophecy е международна християнска радио и телевизионна мрежa провъзгласяваща вечното Евангелие на Христос. Основана е от Х. М. С. Ричардс през 1929 год. Радио програмата в момента се излъчва от повече от 1500 радио предавателя както на територията на Северна Америка, така и по целия свят.
It Is Written е половинчасова международна седмична религиозна телевизионна програма, създавана в Адвентния медиен център в Калифорния. Цели 37 години Христовите послания, представени от известния пастор Джордж Вандеман привличаха многобройна публика по целия свят. От 1992 год. щафетата поема световно известния евангелизатор Марк Финли.
Amazing Facts с водещ Дъг Бечълър е евангелизационна медия, посветена на разпространението на благата вест. Включва както телевизионни, така и радио програми.
Бог въобще знае ли че съществувам? Всеки ден хората си задават този въпрос, несигурни както в отговора му, така и в самите себе си.
Breath of Life Ministries се стреми да помогне на всеки да открие истината за Божията животворна загриженост за нашето благоденствие.


 
::: Радио

Adventist World Radio е институция на Генералната конференция на Църквата на адвентистите от седмия ден, създадена да разнася вечното евангелие по целия свят в хармония с духовните принципи. AWR изпълнява своята мисия с помощта на собствена и/или наета техника.Световно адвентно радио "Гласът на надеждата" - България
Ежемесечна радио-програма.3ABN: Three Angels Broadcasting Network; Най-големият 24-часов християнски сателитен излъчвател

Радио 3ABN може да се слуша в интернет по 24 часа в денонощието.
3ABN е уникално по формат радио, в което има разговори, информация, музика и духовни теми. Програмата е предназначена за достигане до сърцата и живота на слушателите, като разглежда ежедневните им проблеми и най-големите им нужди. Радиото е напълно безплатно.

Created by ULimited®