Към Мене погледнете   
и спасени бъдете...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 

 Адвентната българска мреж@

Християнски портал на Църквата на адвентистите от седмия ден


  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Новини - архив
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Телевизия
      Видеотека
      Радио
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
      Събития
     Детски кът
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

[Опитности]

Изкупена, изцелена и изпълнена с радост
Сунг Я Кох

Живея в Южна Корея. Израснах с вяра в Бога, но Исус не бе мой спасител. Омъжих се за християнин, но не знаех как да имам близка връзка с Христос. Молех се Бог да ми се открие и да ми покаже, че контролира живота ми.

Двамата със съпруга ми посещавахме различни църкви, надявайки се да разберем как да общуваме с Бога. Молехме се часове наред с надеждата, че това ще ни доведе до по-близка връзка с Него, без да можем да постигнем каквато и да е духовна промяна. Накрая спряхме да ходим на църква, но не престанахме да търсим.

Преместихме се в родния край на съпруга ми и там заживяхме с неговите родители. Те все още се покланяха на духовете на починалите и това ми причиняваше силна болка. Не след дълго се разболях. Въпреки провежданото лечение състоянието ми се влошаваше. Съпругът ми настоя, че трябва да имам вяра и аз започнах да умолявам Бога да ме излекува.

Тогава научих за програмата за възстановяване на здравето, наречена NEWSTART, която се провеждаше в близката църква. Отидох там с надеждата, че ще получа помощ. Програмата бе като балсам за тялото и душата ми. Преминах на по-естествена храна и това облекчи страданията ми.

Ежедневните минути за посвещение по време на програмата хранеха душата ми и аз поисках от водещия да се запиша за библейските уроци. Открих отговори на голям брой библейски въпроси, които ме бяха смущавали през годините. Съпругът ми искаше да изчакам с посещенията в адвентната църква, докато и той е в състояние да ме придружи, но голямата му заетост му пречеше да посещава библейските часове и аз тръгнах сама.

Знаех, че съм открила това, което търсех и реших да се кръстя. Давах касети, книги и брошури, докато накрая съпругът ми се съгласи да тръгне на църква с мене. Въпреки опитите на Сатана да отклони вниманието му от истината, той също се присъедини към църквата.

Молех се за порасналите си деца и едно след друго те отвориха сърцата си за Божията вест. Някои се кръстиха, а други все още се подготвят. Брат ми също откри тази прекрасна истина. Майка ми остаряваше и ставаше все по-слаба. Каза ми, че няма мир в душата си, а й остава още малко време. Благодарна съм на Бога, че Му предаде сърцето си и пожела да бъде кръстена два месеца преди смъртта си. Свекърва ми също се отвърна от поклонението на духовете и предаде живота си на Исус.

Бог ни разкри истината и ние искаме да я споделяме с околните. Моля ви, молете се за нас и за членовете на семейството ни, които все още не са предали сърцето си Бога.


* Сунг Я Kох живее в Куангджу, Южна Корея

[Свързан урок]

Created by ULimited®