Към Мене погледнете   
и спасени бъдете...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 

 Адвентната българска мреж@

Християнски портал на Църквата на адвентистите от седмия ден


  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Новини - архив
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Телевизия
      Видеотека
      Радио
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
      Събития
     Детски кът
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

[Опитности]

Промяна на живота


Мария Медина израснала в Чили в семейство на баща алкохолик. Наложило се да напусне училище на 15 години, за да започне работа. На следващата година майка й избягала от дома и взела Мария със себе си. Мария забременяла на 18, но вместо да се омъжи, решила да отгледа детето си сама. Не искала детето й да има същия живот като нея. Тя, новороденото, майка й и брат й наели малък апартамент и започнали да се справят с живота, както могат.

Когато навършила 21, една съседка адвентистка й дала брошури за Бога и я поканила на библейски уроци. На Мария й харесало да чете Библията. Накрая осъзнала, че Бог я обича. Кръстила се в адвентната църква и започнала да се радва на новия си живот с Бога. Когато научила за силата на прощението, осъзнала, че трябва да прости на баща си за това, което е направил. Молила се много и накрая го посетила. "Татко - казала тя, - прощавам ти за всичко, което си сторил на мен и на семейството ми. Искам да живея без омраза в сърцето си и затова ти прощавам."

"Как е възможно да ми простиш за всички лоши неща, които съм направил?", попитал той и се разплакал. Бил загубил цялото си семейство заради алкохола и продължавал да пие, макар че вече пиел по-малко, след като семейството му го напуснало.

Мария споделила новата си вяра със своята майка и с брат си, който бил глух. За него било трудно да се сприятелява с хората, но след време приел адвентното учение и се присъединил към църквата.

На седемгодишна възраст синът й Хектор вдигнал висока температура. Лекарят открил, че има и сърдечно заболяване и казал, че е възможно да не оживее. Хектор имал нужда от спешна сърдечна операция и Мария помолила църковните членове да се молят. Скоро той се върнал към нормалния живот.

Днес Хектор учи за проповедник в Чилийския адвентен университет. Той има двама братя. 16-годишният Хуан също иска да стане проповедник.

Мария се радва, че Бог е обърнал един толкова лош живот в нещо добро. Тя обича да пее и да споделя вярата си с околните.


* Мария Медина живее в южната част на Чили.

[Свързан урок]

Created by ULimited®