Към Мене погледнете   
и спасени бъдете...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 

 Адвентната българска мреж@

Християнски портал на Църквата на адвентистите от седмия ден


  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Новини - архив
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Телевизия
      Видеотека
      Радио
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
      Събития
     Детски кът
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

[Опитности]

Нова църква в квартала Алтанундрал

Преди две години в квартала ни, в който живея в Монголия, бе построена нова църква. Това бе голяма новина за града и хората започнаха да я посещават от любопитство. Аз също отидох, за да видя какво правят там. Не изповядвах никаква религия и дори не знаех, че Бог съществува.

Скромната дървена църква ми се стори като убежище, а музиката, молитвите и проповедите ме нахраниха духовно. Реших отново да я посетя.

Осъзнах, че животът ми е изпълнен с лоши неща. Почувствах нуждата от мир. Съпругът ми е алкохолик и когато пие много, започва да ме малтретира. Работех в една фабрика, грижех се за тримата си сина и поддържах домакинството. Църквата се превърна в убежище за мен. Проповедите на пастора бяха съвсем практични и отговаряха на моите възгледи и живот. След като започнах да я посещавам, вече не ми се искаше да спирам.

В началото съпругът ми се възпротиви, но аз упорствах и дори водех синовете си с мен. Научих ги да се молят. Един ден най-малкият ми син извади малък картоф от градината. Помоли ме да му го сваря. След това го сложи в чинията и благодари на Бога за този малък картоф. Това ме трогна.

След това разбрах, че съм бременна. Бебето трябваше да се роди чрез цезарово сечение. Докато очаквах операцията, постоянно се молех и молитвите ми даваха спокойствие. Възстанових се много по-бързо, отколкото лекарите смятаха за възможно. Мисля, че това стана, защото бях поверила живота си на Бога.

Тогава осъзнах колко голямо значение има Бог в живота ни. Когато синът ми навърши два месеца, аз се върнах в църквата и помолих да бъда кръстена.

Отношението на съпруга ми към Бога се променя. Ние го каним да се присъедини към нас, когато се молим. Той се моли повече и пие все по-малко. Научих, че молитвата наистина помага.

Ако тази малка църква не бе построена в квартала ни, сигурно никога нямаше да изпитам Божията любов по такъв начин.


* Алтанундрал живее в Дархан, Монголия.

[Свързан урок]

Created by ULimited®