Към Мене погледнете   
и спасени бъдете...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 

 Адвентната българска мреж@

Християнски портал на Църквата на адвентистите от седмия ден


  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Новини - архив
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Телевизия
      Видеотека
      Радио
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
      Събития
     Детски кът
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

[Опитности]

Скъсване на връзките със Сатана
Александър Володичев *

Върнах се от военна служба и се чувствах духовно празен. Бях израснал в комунистическо семейство в Русия и не познавах Бога. Няколко поклонници на Сатана ме поканиха да се присъединя към тях и аз открих религията. Посещавах техните служби, докато видях как обладано от дявола момиче започна да ми говори с мъжки глас. Бях силно уплашен.

Моята баба ми бе дала следния съвет: “Ако се страхуваш, казвай си молитвата Отче наш.” Повторих молитвата на висок глас и се опитах да смълча момичето. Тя ме посочи с пръст и започна да се смее, но аз продължих да я повтарям отново и отново.

Почувствах се безпомощен пред лицето на този демон. Сякаш се опитвах да спра танк с пръчка. Осъзнах, че имам нужда от по-голяма сила, а единственият по-силен от Сатана е Бог – точно Този, против Когото се бях обявил.

Докато повтарях Господната молитва на глас, в сърцето си се молех: “Боже, ако съществуваш, запази ме от това зло.” Веднага след като се помолих, момичето падна и остана безмълвно. Внезапно всички в стаята млъкнаха. Изтичах покрай момичето и никога повече не се върнах.

Напускането на сатанинската църква остави празнота в сърцето ми и духовен копнеж, който не знаех как да запълня. Но как бих могъл да опозная Бога? Започнах да търся в църквата на баба ми. Службите бяха величествени, но ми се струваха формални и студени. Там не намерих Бога. В разочарованието си престанах да търся и започнах да пия и да пуша марихуана, за да забравя за объркването си.

Веднъж няколко приятели ме поканиха да отида с тях на евангелизаторско събрание, за да пречим на говорителя. След няколко събрания въпреки нашите лоши постъпки някой ни покани да посетим една домашна църква. Отидохме там и за наша изненада, видяното ни хареса. Скоро няколко от приятелите ми и аз приехме Исус за наш Спасител.

Спомних си за окултните книги, които държах в дома на родителите си. Върнах се една вечер, за да ги взема и да ги изгоря. Но семейството ми се събуди и започна да вика по мен да ги оставя. Осъзнах колко силно е сатанинското влияние върху семейството ми. Поколебах се, но с молитва успях да ги унищожа и да усетя цялостното Божие прощение. Седмица по-късно се кръстих.

Бог прие един поклонник на Сатана и го направи Исусов последовател. Той благослови живота ми повече отколкото си бях представял и го превърна в нещо прекрасно. Прославям името Му. Благодаря ви за седмичните дарения, които направиха възможно запознаването ми с Исус.


* Александър Володичев е пастор в Брянск, Русия.
Created by ULimited®