Към Мене погледнете   
и спасени бъдете...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 

 Адвентната българска мреж@

Християнски портал на Църквата на адвентистите от седмия ден


  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Новини - архив
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Телевизия
      Видеотека
      Радио
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
      Събития
      Магазин
     Детски кът
     Разкази
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

[Опитности]

Това е последната ти възможност – Част 2


Историята до тук: Дорандина е сатанинска върховна жрица. Извършва ритуали през нощта и получава добри пари, за да вика духове и да прави магии. Два пъти сънува човек в бяло, който й казва, че Бог има план за нея, но тя пренебрегва съня. След като се разболява, Дорандина се озовава в болница и изпада в кома.

Когато се събудих, бях сигурна, че отново съм сънувала мъжа в бяло. Той бе прекрасен: от лицето му излизаше светлина. Обърна се към мене с думите: „Дава ти се последна възможност. Бог има план за живота ти.“ Ангелът се протегна и ме хвана за ръката. Извика ме да го следвам и аз тръгнах след него по някакви стъпала.

Попитах го: „Какво трябва да направя?“

Човекът ми каза да отида в адвентната църква Маркос. „Това е Божията църква – заяви той – и хората там следват Бога.“ Гласът му бе нежен и изпълнен с любов. Целунах ръката му и той изчезна.

През двете седмици престой в болницата често мислех за онова, което видях насън. Реших, че веднага след като се възстановя, ще посетя адвентната църква Маркос. За тази църква и за деноминацията не знаех нищо друго, освен че се събират в събота.

Разказах на съпруга ми за съня и за заповедта да посетя адвентната църква. Той ме посъветва да не се доближавам до нея, но веднага след като придобих сили, аз се измъкнах от дома рано в една съботна сутрин и тръгнах към църквата. Вратата обаче бе заключена. Изчаках отпред около два часа. В 8 ч. един мъж отвори църковната врата. Покани ме да се присъединя към разискването на учителите в съботното училище, което щеше да започне съвсем скоро.

Вътре в църквата ме запозна с една жена, която ме накара да се почувствам добре дошла. След края на учителския час, тя ме заведе на съботно училище в залата и ме представи на библейския служител. Поздрави ме топло и ми предложи да ме посети у дома, за да ми помогне да науча нещо повече за Бога. Зарадвах се, че ще дойде вкъщи – точно тази къща, която бях купила с парите на дявола.


* Продължението следва.

[Свързан урок]

Created by ULimited®