Към Мене погледнете   
и спасени бъдете...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 

 Адвентната българска мреж@

Християнски портал на Църквата на адвентистите от седмия ден


  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Новини - архив
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Телевизия
      Видеотека
      Радио
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
      Събития
     Детски кът
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

[Опитности]

Божествена среща


Докато водела шестгодишния си син за ръка, Танг Юе не очаквала нещо необичайно по пътя от дома до близкия пазар. Не подозирала, че й предстояло да преживее божествена среща.

Танг Юе вярвала в Бога и всяка неделя се срещала с други вярващи, но в момента мислите й били заети с онова, което трябвало да купи от пазара. Докато вървяла по улицата, двама добре изглеждащи мъже се приближили до нея и се спрели.

„Знаеш ли – казал единият, - спазването на неделята не идва от Библията.” Той отворил Библия и показал на изненаданата Танг Юе текстове за седмия ден. За да я насърчи сама да провери, другият мъж й казал: „Можеш да потърсиш в интернет и да разбереш кой е истинският Божи ден.” След това мъжете приключили краткия разговор, като й казали, че Исус е дошъл на този свят и че съботната църква е истинската Божия църква. Така бързо, както се били появили, двамата мъже изчезнали в тълпата.

Изненадана от тази странна кратка среща, Танг Юе се върнала у дома и започнала да търси в интернет отговори на въпросите, които непознатите били повдигнали. За нейна изненада, попаднала на интересен сайт на китайски, който отговарял на въпросите й, включително и на темата за съботата от седмия ден, която е истинският Божия ден. В сайта се предлагали и библейски уроци. Когато разбрала, че сайтът е на служение към Църквата на адвентистите от седмия ден, тя се запитала дали наблизо има адвентна църква, която да посети.

Направила още едно проучване по интернет и с радост открила, че в нейния град има адвентна църква. Със сигурност в тази църква има нещо специално, помислила си тя.

Следващата събота намерила църквата и започнала да търси двамата мъже, който я били заговорили на улицата, но не ги открила. Всъщност, тя никога вече не ги видяла.

Продължава да посещава адвентната църква и вярва, че е открила духовния си дом. „Ученията на тази църква са според Библията – казва Танг Юе. – Тя е съвсем различна от неделната църква. Вярвам, че адвентистите проповядват истината и че Исус идва скоро.”


* Танг Юе продължава да посещава редовно богослуженията на адвентистите от седмия ден, които се събират в апартамент в град в Централен Китай.

[Свързан урок]

Created by ULimited®