Към Мене погледнете   
и спасени бъдете...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 

 Адвентната българска мреж@

Християнски портал на Църквата на адвентистите от седмия ден


  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Новини - архив
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Телевизия
      Видеотека
      Радио
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
      Събития
     Детски кът
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

[Опитности]

Духовните корени


Ми Ей Ким била разочарована. Тя пристигнала в Токио от Китай, за да следва, но не могла да намери китайска адвентна група, а все още не разбирала добре японски език, за да общува с хората. Имала обичай да се покланя на Бога всяка събота в Китай и затова започнала да се безпокои за духовния си живот.

Докато учила японски език, Ми Ей се молила Бог да я насочи към университет близо до адвентна църква. Била приета в университет извън Токио и за своя радост открила, че наблизо има адвентна църква. Членовете й предложили да я взимат всяка събота. Какъв отговор на молитва!

Пасторът на малката група вярващи я приветствал и я запознал с останалите. Ми Ей почувствала топлината на общуването и се зарадвала от духовната подкрепа в град, който според приятелите й бил негостоприемен към чужденците. Очаквала с нетърпение настъпването на всяка събота.

След като завършила, Ми Ей се завърнала в Токио, за да започне работа. Отново потърсила църква, в която да се покланя на Бога. Научила, че има китайска група, която се събира в една от японските църкви в града. Колко скъпоценно било богослужението на майчиния й език.

Ми Ей живее от 10 години в Япония и понякога все още се чувства като чужденец. Знае на какъв стрес са подложени хората в чужда страна и разбира каква радост изпитват, когато се срещнат с някой говорещ техния език. Нейното църковно семейство й помага да подхранва духовните си корени и затова има огромно значение в живота й.


* Ми Ей Ким е една от хилядите китайци, които учат и работят в Япония.

[Свързан урок]

Created by ULimited®