Към Мене погледнете   
и спасени бъдете...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! 

 Адвентната българска мреж@

Християнски портал на Църквата на адвентистите от седмия ден


  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Новини - архив
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Телевизия
      Видеотека
      Радио
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
      Събития
      Магазин
     Детски кът
     Разкази
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

[Опитности]

Ново призвание Харшу Камбъл

Аз бях религиозен и политически лидер в селото си в Западна Индия. Хората в селото ме търсеха. Имах добре платена работа като продавач на алкохол. Самият аз пиех много. Но въпреки позицията си в усещах вътрешна неудовлетвореност.

Веднъж адвентен пастор посети селото. Никога не бях чувал за адвентистите, но пасторът вървеше от дом на дом и споделяше Божията любов с хората. Заслушах се, когато ми каза, че Исус Христос може да ме избави от алкохола и да ме изпълни с Божия мир.

Развълнувах се от тези думи и разказах на други за това, което пасторът ми бе обяснил. Някои обаче не харесваха неговите проповеди, обявиха се против него и дори го биха. След три месеца той се върна в селото и ме посети. Този път никой не се опита да го спре. Проведе събрания и около 50 души ги посетиха, за да чуят за Божията любов.

Аз бях докоснат от думите му. Чудех се как е възможно да са го били. Видях действието на Св. Дух, когато някои от побойниците дойдоха да слушат Божието слово.

Исках да стана християнин и попитах пастора какво да правя. Той ми каза да затворя магазина за алкохол и да приема Исус за мой личен Спасител. Постъпих по този начин и пожелах да бъда кръстен. През следващите шест месеца още 45 души се кръстиха.

Построихме малка селска църква, където с радост се събирахме и изучавахме Библията. След година човекът, който ме бе довел до Бога, ме призова да служа като пионер на Глобалната мисия.

Досега съм работил в седем църкви, които са от същата религия, в която и аз някога вярвах. До този момент 150 души са приели чудната вест за Божията любов и са били кръстени. Бог ме благославя където и да отида. Хората слушат вестта, която Господ ме е натоварил да разпространявам, и аз се моля те да Му отдадат сърцата си, както аз направих.


* Харшу Камбъл споделя своята вяра в Махараштра, Западна Индия.

[Свързан урок]

Created by ULimited®